Ruta Groga per el Parc Natural de El Fondo

Inaugurat l’11 de juliol del 2001, el Centre d’Informació del Parc Natural el Fondo compta amb un itinerari circular que partix d’este i que envolta a una tolla pròxima.

fondoA l’inici del recorregut es pot contemplar tant els saladars amb les seues plantes característiques com els camps de cultiu de les zones circumdants. Gràcies a una passarel·la sobre el saladar es poden observar espècies que colonitzen ambients d’aigües poc profundes, les aus limícoles. Entre elles destaquen l’Alena, amb el seu característic bec corbat cap amunt, o la Camallonga. Ambdues espècies estan presents durant tot l’any, sent possible vore pendents dels moviments dels pollastres en època de nidificació, igual que el Corriol camanegre.

Estes espècies, al costat d’altres com a Territ, Xerlovita, i fins i tot, merites formen part de la diversitat biològica del parc. La Carregada és una altra de les espècies que fàcilment es poden observar en este entorn, tenint juntament amb el Prat de Cabanes-Torreblanca, els dos únics punts de cria de la Comunitat Valenciana.

Finalitzant el recorregut s’arriba a una zona on descansar del nostre xicotet viatge i regalar als nostres sentits amb els sons d’este inigualable enclavament natural.

Característiques del recorregut:
Tipus: circular
Longitud: 775 m, aprox.
Durada estimada: 20 min.
Dificultat: baixa
Desnivell acumulat: 1 m.
Accesible a persones amb mobilitat reduïda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s