Un racó amb molt d’art

El passat mes d’agost, l’artista crevillentí Alfredo Mas Valero va dur a terme una composició pictòrica en un racó del conegut restaurant “El Rincón” situat al carrer Primer de Maig de la nostra localitat. un raco amb molt artL’escena, que el jove artista ha executat, consta d’un personatge que carrega el raïm al costat d’una premsa de la qual s’obté el most que s’emmagatzema en barrils per tal que puga fermentar. Molts veïns i veïnes de Crevillent han nomenat, al contemplar l’obra, que en l’edifici de l’esmentat restaurant hi havia una premsa per a xafar el raïm, cultivat a la zona del Boig.

Molts recordaven altres temps, quan eren uns xiquets que anaven a per vi a ca la Roja en un carrer que, com tots, és víctima del temps i dels canvis, ja que, de General Mola va passar a Primer de Maig, però que amb un nom o amb l’altre hi havia persones que feien la seva vida al nostre poble.

La realització d’aquesta obra d’art ha sigut una iniciativa dels propietaris de l’establiment per tal d’embellir la façana de l’edifici. Sense cap dubte, però, beneficia a tot l’entorn, ja que es tracta d’un carrer amb molt de comerç que s’orienta cap a l’edifici del mercat.

Caldria tenir en compte aquest tipus d’iniciatives com un exemple a l’hora d’embellir el centre de la nostra localitat, que en l’actualitat es troba en una situació d’abandonament, amb molts espais buits i parcel·les abandonades que tenen la possibilitat de tenir més vida amb un poc d’art. Exemples com el projecte “Víbora-Escurçó” en Elx, així com les composicions de l’artista britànic Banksy, ens poden donar una idea del creixement d’una nova tendència que s’hauria d’incorporar al nostre poble. Aquest tipus d’art ha provocat, i continua provocant, una pugna constant entre els que pensen que no deixa de ser un “Graffity” més, i altres que els consideren “Art urbà”. Mirant l’obra d’Alfredo, menjant una tapeta i una copa de vi al “Rincón” no tinc cap dubte. Em trobe en un racó amb molt d’art.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s