JA AL CARRER EL NÚMERO 5 DEL PUNT I A PART!

Ja hem acabat el número 5 de la nostra publicació trimestral!
La podreu trobar als punts habituals de distribució: Llibreria Castelló, Papereria Espiral, La llibreria Mediterrani, i als quioscs Payma, Glòria i Els Abrets.
Com a novetats en este número, cal destacar que hem ampliat la publicació fins a 4 pàgines més, per a poder contar més coses. Soles així podríem haver fet el nostre primer especial, dedicat al cas d’Abornasa, i una interessant entrevista que li vam fer a Ignasi Candela, veí de Crevillent candidat al congrés dels diputats per la coalició Compromís-Podem a les pròximes eleccions generals del 20 de desembre. També hem engegat noves seccions com Un llibre i un vi, i hem ampliat a una pàgina sencera la secció d’humor.
Entre els continguts destacats, a banda d’este especial d’Abornasa, vos oferim notícies i reportatges sobre les noves polítiques en la gestió de brosses del nou govern valencià, les últimes novetats trobades al jaciment de Penya Negra, la retirada del monòlit de José Antonio Primo de Rivera, i el 50 aniversari de la festa de Moros i Cristians, entre d’altres coses.
Esperem que us agrade!
Punt 5 coverta publicitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s