Ja està al carrer el Punt i a part número 6!

Com cada tres mesos, des de l’humil treball del nostre xicotet col·lectiu, traiem la nostra publicació als carrers de la nostra ciutat. Com cada tres mesos, tornem a ser l’única publicació crítica, a la volta que informativa, de les coses que més ens poden afectar als que vivim ací.

Punt 6 coverta

La trobareu com sempre als punts habituals de distribució: Llibreria Castelló, Llibreria Marcos, Crivisport, Papereria Espiral, Llibreria Mediterrani, Aliments Ecològics Terra Viva, i als quioscs Glòria i Els Abrets.

Hem aconseguit mantindre les 4 pàgines més que vam ampliar des de l’edició passada, mantenint les seccions habituals com Natura, Política, Economia, Cultura, Humor, etc. i, gràcies a les aportacions de gent, hem ampliat la secció d’opinió.

Entre els continguts més destacats, es troben les últimes informacions i anàlisi sobre la imputació de l’alcalde de Crevillent, Cèsar Augusto Asensio, i l’opaca gestió al capdavant de l’Ajuntament, al qual se l’acusa de prevaricació i de delicte contra el medi ambient; també incloem la interessantíssima entrevista que li vam fer a l’autor del que serà el primer llibre sobre Memòria Històrica de Crevillent, Crevillent Ocult: 1930-1950, en la qual ens avança detalls de com serà l’obra; a Economia trobareu una síntesi sobre l’estat de l’agricultura a la nostra comarca; en Natura trobareu les informacions sobre les últimes plagues a la nostra serra, l’erosió de les macro-concentracions de bicicletes a la serra; una crònica sobre l’estrena del documental del tio Joano, etc.

Com a cada tres mesos, esperem que el gaudiu, i que vos agrade!

Per a qualsevol comentari, sou benvinguts a emprar les nostres xarxes socials, i dir-nos que vos ha paregut este número.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s