Retard en l’eixida del llibre Crevillent Ocult 1930-1950

A l’últim número de la nostra edició en paper -que encara podeu trobar a les principals llibreries i quioscos-, us oferim una entrevista amb Diego Mas Botella arran del llibre que està preparant, Crevillent Ocult 1930-1950. La data d’eixida per a este llibre estava planificada per al 9 d’abril però, veient que no va estar preparat per a eixe dia, i que tampoc ha hagut cap presentació fins a finals d’este mes, ens hem posat en contacte amb l’autor, i ens ha informat de que haurà que esperar un poc més per a vore este llibre a la venda.

De totes maneres l’espera no serà en va, ja que l’obra està sent ampliada en documentació i contingut. Durant estos últims anys ha tingut lloc un reviscolament envers la investigació de la memòria històrica, eixint a la llum noves dades referides a gent i fets de Crevillent. Per altra banda també, l’editorial que publicarà el llibre, ha volgut fer una tirada de 200 exemplars en valencià, una iniciativa que des del nostre col·lectiu creiem molt positiva i recolzem totalment.

Així, les dates aproximades en les quals podria estar el llibre, estarien al voltant de dues o tres setmanes més.

Des del Col·lectiu del Punt i a part, volem demanar disculpes per no haver informat abans sobre el tema, i intentarem estar més atents als últims moviments d’esta obra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s