Nova època per al Punt i a Part

Salutacions,

Després de molts anys sense traure edició en paper, de falta de mitjans, de irregularitat a les xarxes socials, i d’altres aspectes que han impedit una continuïtat del projecte, volem tornar a re-reprendre’l.

Després d’una llarga etapa de parèntesis, hem recollit altra vegada este projecte que pensem que és interessant, i enriqueix la vida cultural de Crevillent. Recuperar un xicotet i humil mitjà que teníem aquells que desitgem un Crevillent millor.

Volem iniciar una nova època per a este projecte. Però, com tot projecte, i més per a la edició impresa, calen mans. Cal gent que s’implique, i ajude d’alguna forma.

Per la nostra part, intentarem prendre contacte de nou amb els col·laboradors, reunir gent, i eixamplar la nostra base de col·laboradors.

Amb una nova línia editorial, i potser noves formes de publicar articles, degut al gran pes de la xarxa sobre el paper actualment, però que no oblide allò essencial que segurament agradava tant del Punt i a Part: tindre una publicació crítica i sobretot plural, de tots aquells que, com ja hem dit, somiem amb un poble millor.

T’apuntes?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s