Podemos es presentarà a Crevillent amb un altre nom

La formació que lidera Pablo Iglesias es presentarà soles a Crevillent amb un nom diferent tal i com han anunciat pel seu compte facebook a les eleccions municipals del proper 24 de maig.photo

L’Assemblea del cercle local va decidir el dia 16 de febrer “anar a les municipals com a partit instrumental”. Un partit instrumental ha sigut la forma elegida per a la confluència entre Podemos Madrid i Ganemos Madrid i es tracta d’una fórmula per la qual es crea un partit que tan sols servisca per a presentar-se a les municipals i que puga aglutinar als partits i col·lectius diferents en un mateix projecte. Cosa que a Crevillent no ha passat. Per la pròxima assemblea dia 23 de febrer a les 20:00h en la Sala de Conferències (Casa de Cultura) decidiran quin serà el nom o marca blanca amb el que es presentaran a les municipals d’enguany.

Els noms proposats són:
– Sí se puede, Crevillent
– En Crevillent, Sí se puede
– Decide el pueblo Crevillent
– Si es pot, Crevillent
– Volem, Crevillent
– Canviem, Crevillent
– Al Poble Podem Crevillent

Cal recordar que des de Madrid van decidir no fer ús de la marca Podemos a  les municipals i van preferir convidar als cercles locals a participar en projectes que representaren els valors i les idees que defensa Podemos, com és el cas de Guanyem Barcelona, Guanyem València o Ganemos Madrid. En el cas de Crevillent tot i que es va encetar el projecte Guanyem Crevillent els memebres del cercle de Podemos Crevillent no van participar mai en cap assemblea encara que els van convidar i tampoc han arribat a cap acords amb altres partits o col·lectius locals. Recentment el seu secretari general va dimitir al poc d’esser elegit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s