Ja als quioscos i llibreries el Punt i a part número 7!

Com cada tres mesos, la nostra publicació torna als carrers de Crevillent. Una vegada més, i amb l’esforç d’unes quantes persones que portem el projecte, aconseguim traure un altre número.

Punt 7 coberta

En portada remarquem l’últim lamentable episodi de destrucció patrimonial que va patir el 25 d’abril la nostra ciutat, amb l’enderrocament de la casa burgesa del segle XIX, la qual contava amb una rica i atractiva antiga arquitectura -tant d’interior, com d’exterior-, i en la que, fins i tot, diuen que va dormir Isabel II d’Espanya. A l’interior, oferim cròniques del 50 aniversari de les CCOO de Crevillent i del tradicional passacarrers de l’1 de Maig crevillentí, del conflicte que hi ha entre la policia local de Crevillent i l’Ajuntament, i del primer aniversari de LGTB Crevillent entre d’altres. També dediquem un espai per homenatjar el traspàs recent d’un ciutadà important del nostre poble, Vicent Davó Soriano, al qual se li podria considerar el pare de l’arqueologia crevillentina. A la secció de Natura, oferim un síntesi i reflexió al voltant del tema sobre el que ha girat les Jornades Mediambientals de Crevillent d’aquest any, i a la secció de cultura trobareu una ressenya de la presentació del llibre “Pell d’Àngel” de Conxa Guilabert Fajardo, i curiositats com qui va ser el Pare Jofré.

Entre altres continguts del nou número, tampoc falten les col·laboracions habituals d’opinió i crítica, desgranant alguns dels temes que ens afecten als crevillentins. A més, hem fet una secció nova sobre llengua i sociolingüística, AProva la Llengua.

Un altre número en el qual intentem aportar una mostra d’esforç col·lectiu per donar vida a un periòdic que pague la pena, a la nostra ciutat.

Esperem que us agrade i, ja sabeu, per a qualsevol cosa (crítica, queixa o col·laboració en la publicació), no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, o usar les nostres xarxes socials.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s